Om mig

 Tänk om man hade fått en sådan här bok när man var i 7 - 12 årsåldern - med över 100 beskrivningar på spännande experiment - som man kunde göra hemma!
Teknik och energi är framtidsområden som blir allt viktigare, och i våra böcker kan barnen få den stimulans som behövs för att klara framtidens utmaningar. Boken börjar med en uppmaning till läsaren: Släpp loss din experimentlust! Viljan att vidareutveckla sig bygger på nyfikenhet och lusten att experimentera. Allt börjar hemma och i skolan med förståelse och uppmuntran.
Med dessa tankar i botten har författaren sammanställt 107 spännande experiment inom Teknik och Naturvetenskap och presenterar dessa på ett, kreativt och spännande sätt i en elegant bok med alla sidor i färg. 
 
Experimenten är lätta att utföra med grejer som vanligtvis finns i hemmet. De är bearbetade av naturvetare och pedagoger och granskade av experter inom respektive område.  
Författaren Katrin, här på bild bredvid, säger att "det här är den bästa bok jag skrivit" och det är inte svårt att tro!